8ч-00,00ч гр. Пловдив, ул. "Славееви гори" №7
0878368508

Ресторант Монстър Хай

Търсите удобно за паркиране, уютно за хранене и приятно за пиене местенце в квартал Кючюк Париж? Е, ресторант „Монстър Хай“ е Вашето място!

Ние ще се похвалим и с приятна лятна градина, която през зимата пък е идеално пригодена за клиентите – пушачи, ще се похвалим още с приятната селекция вина – за истински ценители. А за специалните поводи на  всички вас имаме специално музикално и аниматорско оформление, както и други изненади 😉

Ресторант “Монстър Хай“ е идеалното място и за приятелски срещи по женски или по мъжки, защото имаме добре подбрани като големина маси, така че да не забравите никого от тайфата.

Защо не споменахме нищо за храната?! Защото тя е толкова вкусна, че не може да се опише – елате на място и ще се уверите 😉

И така, кой от Вас още не си е изпил сутришното ароматно кафе при нас, докато разлиства вестник по старому или разглежда „какво ново“ във Фейсбук?

О, да, вече може и да обядвате при нас – обедното ни меню е добре подбрано за всеки вкус 😉

Ако пък вече сте си направили резервация в “Monster High, знайте, че ние ще ви посрещнем с усмивка и ще се постараем пак да дойдете! А в определени дни дори ще се повеселите и потанцувате с нашата музика на живо.

Резервирай маса онлайн можете да направите резервация онлайн

Поръчай за вкъщиПоръчай храна за вкъщи, бързо, лесно, без регистрации, или поръчай онлайн.

Виж още какво предлагаме – може да се възползвате от допълнителните услуги, които ресторантът предлага съвместно с нашите партньори.

Какво да запомните за нас:

Добро място за групи
Място за пушачи на открито – лятна градина
Резервации по телефон
Предлага се храна за вкъщи
Работи се със сервитьори
Посрещане на входа на заведението
Предлагаме паркинг
Предлагаме Специалитети
Сервираме закуска, обяд, вечеря
Сервираме алкохолни и безалкохолни напитки и кафе
Музика на живо
Предлагаме допълнителни Услуги